Фортифікація борошна фолієвою кислотою в Україні

e-mail Друк PDF

Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України пропонує підтримати ініціативу доктора медичних наук, професора Андрія Базилевича, президента Світової Федерації Українських Лікарських Товариств (СФУЛТ)

з важливого і дуже актуального питання в Україні – профілактики вроджених вад розвитку дітей, повязаних з недостатністю фолієвої кислоти в організмі матері в період вагітності. А. Базилевич пропонує простий і доволі незатратний, але дієвий спосіб подолання даної проблеми.

 

в посиланні до Вашої уваги його відкритий лист!

Прошу Вас підтримати ініціативу збагачення борошна в Україні фолієвою кислотою з метою подолання епідемії вад невральної трубки!!!

  1. Заповнити індивідуальну форму (не роздруковуючи) і надіслати на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
  2. Заповнити разом з колегами та друзями колективну форму і відскановану копію надіслати на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , або ж передати заповнену форму головному лікареві медичного закладу, в якому ви працюєте, чи голові осередку УЛТ, або ж переслати на адресу УЛТ у Львові: вул. Кармалюка, 3, м. Львів, 79010.

Заповнення цієї форми означає, що Ви підписуєтеся ЗА фортифікацію борошна в Україні

в посиланні Форма для заповнення

Задати питання

Пишіть нам