Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі, розміру бюджетного призначення

e-mail Друк PDF

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. №710 «Про ефективне використання коштів» (у редакції постанови Кабінету Міністрів від 16 грудня 2020 р. № 1266) надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості.

Найменування замовника: ДП «Закарпатський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України». Місцезнаходження  замовника:88000, м.Ужгород, вул.Собранецька,96.Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: 38475462.

Категорія замовника: юридичні особи, які є підприємствами, установами, організаціями та їх обєднання, які забезпечують потреби держави або територіальної громади, зазначені у пункті 3 частини першої ст. 2  Закону «Про публічні закупівлі».

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): основний словник національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» - 79710000-4 Охоронні послуги (79711000-1 Послуги з моніторингу сигналів тривоги,що надходять з пристроїв охоронної сигналізації) Послуги цілодобового нагляду за системами охоронної сигналізації

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі: послуги з спостереження здійснюється відповідно до частини другої статті 6 Закону України «Про охоронну діяльність» цілодобово без вихідних. Для забезпечення зберігання прекурсорів необхідно отримання послуг з охорони кімнат Замовника. Виконавець зобов’язаний надавати послуги з спостереження за майном замовника та станом засобів охоронної, сигналізації, обслуговування охоронної сигналізації з оперативним виїздом групи швидкого реагування в разі спрацювання сигналізації в кімнаті для зберігання прекурсорів, площею 10 квадратних метрів, та діагностичній лабораторії (літера А) площею  464,6 квадратних метри, що розташовані на території  Державної установи «Закарпатський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України», за адресою:  Закарпатська область, місто Ужгород, вулиця Собранецька, будинок 96.

Очікувана вартість предмета закупівлі: очікувана вартість визначена відповідно до процедур, які зазначені у примірній методиці визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, введеної наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі». Для розрахунку очікуваної вартості використаний розрахунок очікуваної вартості послуг на підставі закупівельних цін попередніх закупівель, зокрема закупівель послуг в першому півріччі 2021 року та затвердженого кошторису на вказані цілі в 2021 році.

Очікувана вартість для надання послуги  складе 7700,00 грн. з ПДВ.

Послання на процедуру закупівлі в електронній системі закупівель:UA-2021-06-17-001429-a

Задати питання

Пишіть нам