Літо – найблагодатніший період для розмноження всіляких вірусів,бактерій, кишкових паличок та інших небезпечних мікроорганізмів, а продукти їхньої життєдіяльності - токсини потрапляють до організму людей з недоброякісними продуктами харчування, в т.ч. грибами, страви з яких — традиційний продукт у раціоні харчування мешканців Закарпаття.
Новини

ОБЕРЕЖНО ГРИБИ: ПАМЯТКА ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ ПРО ПРАВИЛА ЗБИРАННЯ ТА СПОЖИВАННЯ ГРИБІВ
Детальніше...

Полуниця та її можлива небезпека
Небезпеку будь-якої рослинної продукції у нас звикли оцінювати тільки за вмістом нітратів, і це незважаючи на те, що в такій продукції можуть бути залишки пестицидів, солі важких металів, мікроорганізми, показники яких нормуються затвердженими Міністерством охорони здоров’я України нормативними документами.

Профілактика водно-нітратної метгемоглобінемії
Життя та здоров'я людини тісно пов'язані з навколишнім середовищем (біосферою), де одним із найважливіших компонентів є вода.

Хвороба Лайма: що важливо знати про цю недугу?
Квітень-травень – це період найбільшої активності кліщів, які можуть бути переносниками різних захворювань, одне з яких – хвороба Лайма.

Про можливі наслідки нашої легковажності!
Майже щодня засоби масової інформації повідомляють нас про надзвичайні ситуації в різних регіонах держави, пов'язані з потужними пожежами, у виникненні та розповсюдженні яких винні люди.
Більше статтей...
Сторінка 3 з 12